Belastingaangifte en boekhouding Bussum

Voor een goed en volledig ingevulde aangifte inkomstenbelasting

Al vanaf € 120,-, One day Finance helpt je graag

Waarom kiezen voor One Day Finance in Bussum?

One Day Finance is een kleine organisatie en neemt de tijd voor elke belastingaangifte. Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of een btw-aangifte. Wij hanteren vaste tarieven en we hebben geen kleine lettertjes. Daarnaast werken wij als administratiekantoor en boekhouder voor diverse ondernemers.

One Day Finance kiest voor prijs, kwaliteit en de beste service. Met de juiste softwareoplossingen en echte aandacht zorgen wij voor een soepele aangifte. Of het nu gaat om een voorlopige aangifte, de belastingaangifte of de boekhouding. In Bussum zijn wij de juiste partij voor jou!

Contactgegevens

One Day Finance
Amsterdamsestraatweg 5
1411BX Naarden
KVK-nummer: 85073555
BTW-nummer: NL004048410B08

Wij werken landelijk en volledig digitaal, en zijn gevestigd dichtbij Bussum.

Onze garanties voor jou

Dit is wat klanten zeggen

100% digitaal

Wij werken volledig online. Daardoor kunnen we echt de tijd nemen voor je aangifte inkomstenbelasting én houden we de kosten laag. De belastingaangifte laten invullen was nog nooit zo makkelijk!

Snel

Geen eindeloze wachttijden bij de klantenservice. We reageren binnen 24 uur. Bovendien bel of mail je gewoon direct met je eigen belastingadviseur. Dat is wel zo fijn.

Begrijpelijk

Jij bent geen belastingexpert. Dat snappen we. Daarom communiceren we begrijpelijk en plannen we eventueel een gesprek in om je aangifte door te nemen.

Op zoek naar onze tarieven en diensten in Bussum?

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? We bieden een breed assortiment diensten aan voor hulp als Belastingadviseur. Of het nu gaat om je belastingaangifte of om de boekhouding.

Over One Day Finance

Mijn naam is Alwin Christianen van One Day Finance. Als financieel adviseur help ik particulieren hun belastingaangifte inkomstenbelasting correct en volledig in te dienen. Snel en duidelijk. Zo bespaar je tijd, geld en vooral een heleboel stress.

One Day Finance neemt de tijd voor elke belastingaangifte, we hanteren vaste tarieven en we hebben geen kleine lettertjes. Met de juiste softwareoplossingen en echte aandacht zorgen we voor een soepele aangifte. 

Contact

Heb je interesse in onze dienstverlening. Als belastingadviseur helpen wij je graag! Ontvang altijd een reactie binnen 24 uur!

Openingstijden

Scroll to Top