Over ons

Meer weten over ons? One Day Finance is begonnen in 2021, omdat er vaak een mismatch tussen vraag en aanbod is. Een groot probleem is transparantie, betrouwbaarheid en goed advies. We hebben geluisterd naar klanten en goed nagedacht over ons concept.

De manier waarop One Day Finance samenwerkt is persoonlijk, helder en informeel. We communiceren in heldere begrijpelijke taal en nemen de tijd voor jouw aangifte.

Waarom kiezen voor One Day Finance?

One Day Finance is een kleine organisatie en neemt de tijd voor elke aangifte. Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting of een btw-aangifte. Wij hanteren vaste tarieven en we hebben geen kleine lettertjes. Gaat het meer kosten dan onze standaard tarieven? Dan vermelden wij dit altijd vooraf.

One Day Finance kiest voor prijs, kwaliteit en de beste service. Met de juiste softwareoplossingen en echte aandacht zorgen wij voor een soepele aangifte. Of het nu gaat om een voorlopige aangifte, een aangifte omzetbelasting of al je personeelszaken.

Het team

Landelijk en volledig digitaal

Onze hulp voor bij jouw belastingaangifte is landelijk en volledig digitaal. Geen dure doorberekende kantoorkosten en een snelle service! En dat merk je, reactie binnen 24 uur en tijd en aandacht voor je belastingaangifte als particulier of ondernemer.

De tijd die we winnen met het digitaal werken steken we in de aandacht en tijd met onze klanten. Wanneer je jouw belastingaangifte inkomstenbelasting bij ons laat doen, starten wij altijd met het creëren van een duidelijke schets van je profiel en ook voor het indienen van de belastingaangifte maakt onze persoonlijke service het verschil.

Onze garanties voor jouw

100% digitaal

Wij werken volledig online. Daardoor kunnen we echt de tijd nemen voor je aangifte inkomstenbelasting én houden we de kosten laag. De belastingaangifte laten invullen was nog nooit zo makkelijk!

Snel

Geen eindeloze wachttijden bij de klantenservice. We reageren binnen 24 uur. Bovendien bel of mail je gewoon direct met je eigen belastingadviseur. Dat is wel zo fijn.

Begrijpelijk

Jij bent geen belastingexpert. Dat snappen we. Daarom communiceren we begrijpelijk en plannen we eventueel een gesprek in om je aangifte door te nemen.

Voor jou

Genoeg over ons! Wij zijn er voor jou, voor iedereen die behoeften heeft aan hulp en advies. Voor particulieren en ondernemers.

Onze dienstverlening is compleet en uitgebreid. Of je nu hulp zoekt bij je aangifte inkomstenbelasting, op zoek bent naar een financieel adviseur of je boekhouding wilt uitbesteden.

Wat doet een belastingadviseur? Afhankelijk van de situatie controleren we deze gegevens en passen deze aan naar de juiste situatie. Vervolgens voegen we ook ontbrekende gegevens toe en optimaliseren we de aangifte.

De administratie is een van de minder leuke dingen aan ondernemen, maar het hoort er nu eenmaal bij. Denk aan belangrijke aangiftes zoals de aangifte omzetbelasting of de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. En voor grotere bedragen jaarrekeningen inclusief een balans en verlies- en winstrekening.

Ook hulp nodig bij de belastingaangifte?

Scroll to Top