Partners One Day Finance

Voor een goed en volledig ingevulde aangifte inkomstenbelasting

Staat jouw hypotheekadviseur, mediator of werkgever er nog niet tussen? Geef ze dan een seintje en ontvang extra voordeel op je aangifte!

Hypotheekadviseurs

Bouvy advies

Bij Bouvy kun je terecht voor hypotheken, verzekeringen en financieel advies op maat. Of het nu gaat om een eerste hypotheek, herfinanciering, verzekeringen, lijfrente of andere vermogensvragen. Zijn onderscheidend vermogen is het geven van een persoonlijk en breed financieel advies, zodat jij de juiste keuzes voor de toekomst kunt maken.

Viisi Hypotheken

Persoonlijk, efficiënt & onafhankelijk door universitair opgeleide hypotheekadviseurs. Ga je je eerste woning kopen, wil je je huidige hypotheek oversluiten met een lagere hypotheeklast of ga je een nieuwe woning betrekken? Wij vergelijken meer dan 35 geldverstrekkers voor je en geven voor elke situatie een passend advies.

Mediators

Nieuwe Faasse

Ik ben scheidingsadviseur, mediator en jurist en heb de dankbare taak om stellen en echtparen te begeleiden tijdens hun scheiding. Als Register Scheidingsadviseur® en mediator begeleid ik jullie stap voor stap en van A tot Z door het regelwerk van jullie scheiding heen.

Pensioenen

PLAN

Een pensioenregeling opzetten voor werknemers binnen een bedrijf, het onderhouden van zo’n pensioenregeling en het helder communiceren over de regeling, bij ons zit u goed. Ook als u privé uw pensioen wil regelen of als het zo ver is de juiste keuze te maken welk pensioen te kiezen, kunnen wij u daarbij uitstekend begeleiden.

Werkgevers

Scroll to Top