Belastingadvies ondernemer

Op zoek naar belastingadvies voor je belastingaangifte? Belastingadvies voor vermogen? Belastingadvies voor ondernemers? Of ander financieel advies? Uiteraard helpen we hierbij graag en plannen we graag een afspraak in voor het geven van belastingadvies.

De kosten voor belastingadvies ondernemer

De kosten voor een afspraak Belastingadvies zijn € 135,- per uur, exclusief 21% btw. Een afspraak voor belastingadvies kan vaak al binnen een week.

Verwerking boekhouding

Per 10 facturen
30 per 10 facturen, exclusief 21% btw
  • Optioneel
  • Verwerking in software of Excel
  • Op basis van na-calculatie per kwartaal

100% digitaal

Wij werken volledig online. Daardoor kunnen we echt de tijd nemen voor je aangifte inkomstenbelasting én houden we de kosten laag. De belastingaangifte laten invullen was nog nooit zo makkelijk!

Snel

Geen eindeloze wachttijden bij de klantenservice. We reageren binnen 24 uur. Bovendien bel of mail je gewoon direct met je eigen belastingadviseur. Dat is wel zo fijn.

Begrijpelijk

Jij bent geen belastingexpert. Dat snappen we. Daarom communiceren we begrijpelijk en plannen we eventueel een gesprek in om je aangifte door te nemen.

Landelijk en volledig digitaal

Onze hulp voor bij jouw belastingaangifte is landelijk en volledig digitaal. Geen dure doorberekende kantoorkosten en een snelle service! En dat merk je, reactie binnen 24 uur en tijd en aandacht voor je belastingaangifte als particulier of ondernemer.

De tijd die we winnen met het digitaal werken steken we in de aandacht en tijd met onze klanten. Wanneer je jouw belastingaangifte inkomstenbelasting bij ons laat doen, starten wij altijd met het creëren van een duidelijke schets van je profiel en ook voor het indienen van de belastingaangifte maakt onze persoonlijke service het verschil.

Ook hulp nodig bij de belastingaangifte?

Onze garanties voor jouw

Meer over onze support

One Day Finance neemt de tijd voor hulp bij jouw belastingaangifte inkomstenbelasting. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Daarnaast heb je bij het laten doen van je aangifte altijd contact met één belastingadviseur van het begin tot het einde.

Ook hulp nodig bij de belastingaangifte?

Een intake online of liever persoonlijk contact?

Hier bij One Day Finance begrijpen wij dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft van communiceren. De ene wil graag een persoonlijk gesprek en de andere wil graag zijn gegevens zo snel en geoptimaliseerd aanleveren als mogelijk.

Voor het opstellen van een aangifte inkomstenbelasting 2021 hebben wij een aantal gegevens nodig. Op basis van deze gegevens kunnen wij een correcte belastingaangifte invullen en de juiste documenten opvragen.

Kies jij voor eerst persoonlijk contact of kies je voor direct een online intake?

one-day-finance-aangifte-inkomstenbelasting-2021-2-1.jpg

Op zoek naar een boekhouder

Een goede boekhouder verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Naast dat je veel meer tijd hebt om te ondernemen, voorkomen we problemen in de toekomst, geven we advies en helpen we je met de financiën van je bedrijf. Je investeert in kennis, maar ook in gemak. Je kunt je weer focus op wat echt belangrijk is, namelijk ondernemen.

Als ondernemer moet je eenmaal per kwartaal de aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) invullen. Bij de aangifte omzetbelasting geef je de btw aan die je aan je klanten in rekening hebt gebracht. Deze btw moet dan worden afgedragen aan de Belastingdienst. Je kunt de btw verlagen door gebruik te maken van de btw die je leveranciers je in rekening hebben gebracht. Dit wordt ook wel de voorbelasting genoemd. Het is van belang dat de aangifte omzetbelasting tijdig wordt ingevuld, zodat een naheffingsaanslag wordt voorkomen.

We helpen je graag met de btw-aangifte. Maar denk ook aan de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en belastingadvies. Hiervoor moet een winst- en verliesrekening worden gemaakt en een balans.

One Day Finance Boekhouder

Meer over onze organisatie

Hulp nodig? We helpen je graag!

Neem contact op via ons contactformulier of mail ons op

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze Tarieven en diensten pagina.

Scroll to Top