Belastingadvies

Op zoek naar belastingadvies voor je belastingaangifte? Belastingadvies voor vermogen? Toeslagen? Of ander financieel advies? Uiteraard helpen we hierbij graag en plannen we graag een afspraak in. 

De kosten voor belastingadvies

De kosten voor een afspraak Belastingadvies zijn € 135,- per uur. Een afspraak voor belastingadvies kan al binnen een week.

Overige werkzaamheden

135 per uur, exclusief 21% btw
  • Incl. tips
  • Offerte vooraf
  • Alleen buiten het aangifte-seizoen

100% digitaal

Wij werken volledig online. Daardoor kunnen we echt de tijd nemen voor je aangifte inkomstenbelasting én houden we de kosten laag. De belastingaangifte laten invullen was nog nooit zo makkelijk!

Snel

Geen eindeloze wachttijden bij de klantenservice. We reageren binnen 24 uur. Bovendien bel of mail je gewoon direct met je eigen belastingadviseur. Dat is wel zo fijn.

Begrijpelijk

Jij bent geen belastingexpert. Dat snappen we. Daarom communiceren we begrijpelijk en plannen we eventueel een gesprek in om je aangifte door te nemen.

Landelijk en volledig digitaal

Onze hulp voor bij jouw belastingaangifte is landelijk en volledig digitaal. Geen dure doorberekende kantoorkosten en een snelle service! En dat merk je, reactie binnen 24 uur en tijd en aandacht voor je belastingaangifte als particulier of ondernemer.

De tijd die we winnen met het digitaal werken steken we in de aandacht en tijd met onze klanten. Wanneer je jouw belastingaangifte inkomstenbelasting bij ons laat doen, starten wij altijd met het creëren van een duidelijke schets van je profiel en ook voor het indienen van de belastingaangifte maakt onze persoonlijke service het verschil.

Ook hulp nodig bij de belastingaangifte?

Onze garanties voor jouw

Meer over onze support

One Day Finance neemt de tijd voor hulp bij jouw belastingaangifte inkomstenbelasting. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Daarnaast heb je bij het laten doen van je aangifte altijd contact met één belastingadviseur van het begin tot het einde.

Ook hulp nodig bij de belastingaangifte?

Een intake online of liever persoonlijk contact?

Hier bij One Day Finance begrijpen wij dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft van communiceren. De ene wil graag een persoonlijk gesprek en de andere wil graag zijn gegevens zo snel en geoptimaliseerd aanleveren als mogelijk.

Voor het opstellen van een aangifte inkomstenbelasting 2021 hebben wij een aantal gegevens nodig. Op basis van deze gegevens kunnen wij een correcte belastingaangifte invullen en de juiste documenten opvragen.

Kies jij voor eerst persoonlijk contact of kies je voor direct een online intake?

one-day-finance-aangifte-inkomstenbelasting-2021-2.jpg

Wat is belasting?

Als je gaat werken, dan moet je hierover belasting betalen. Vaak houdt een werkgever deze belasting al in, maar niet altijd. Je krijgt ook enkele heffingskortingen op je belasting. Vaak spaar je ook belastingvrij voor je pensioen via een zogenoemde “levensloopregeling”. Spaar je hier niet voor dan creëer je een pensioentekort in de toekomst.

Ga je niet in loondienst werken(of een combinatie van in loondienst werken en ondernemen), dan ontvang je of inkomsten uit overig werk of wordt je ondernemer. Belastingadvies kan dus over vele uiteenlopende onderwerpen gaan.

One Day Finance Belastingadvies

Hoeveel belasting ga je betalen?

Over je inkomen betaal je onder andere inkomstenbelasting, premie volksverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet. Je inkomen wordt belast tegen een oplopend tarief ‘progressief tarief’.

Het percentage wat je aan belasting betaalt, hangt af van je inkomen en leeftijd. In 2021 betaal je tussen de 37,10 tot 49,5% aan belasting. Hier gaan nog wel eventuele heffingskortingen vanaf. Deze worden lager, naarmate je meer gaat verdienen.

Wil je meer weten over belastingen en ben je op zoek naar belastingadvies? Heb je vragen over toeslagen? Complexe of minder complexe vragen? Wij geven graag belastingadvies. Klik op de contact button om naar contact te gaan.

Scroll to Top