Voor wie?

One Day Finance is er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken met zijn belastingen! Van particulier tot ondernemer.

Onze dienstverlening voor de aangifte inkomstenbelasting is compleet en uitgebreid. Of je nu hulp zoekt bij je belastingaangifte inkomstenbelasting, op zoek bent naar een financieel adviseur of je boekhouding wilt uitbesteden.

Hulp nodig? We komen graag met je in contact!

Particulieren

De Belastingdienst vult vooraf al veel gegevens voor je in. Dit maakt het doen van belastingaangifte een stuk makkelijker. Maar let op: je bent zelf nog steeds verantwoordelijk voor de juistheid van deze gegevens. Het komt nog weleens voor dat er fouten zitten in de vooraf ingevulde gegevens. 

Wat doet een belastingadviseur? Afhankelijk van de situatie controleren we deze gegevens en passen deze aan naar de juiste situatie in onze eigen software. Vervolgens voegen we ook ontbrekende gegevens toe en optimaliseren we de aangifte. Daarnaast kijken we naar de fiscale wet en regelgeving en de mogelijkheden.

Ondernemers

De administratie is een van de minder leuke dingen aan ondernemen, maar het hoort er nu eenmaal bij. Denk aan belangrijke belastingaangiftes zoals de aangifte omzetbelasting of de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Maar denk ook aan het opzetten van een balans en verlies- en winstrekening.

Vanaf € 135,-

Belastingaangiftes en meer. One Day Finance is er voor iedereen en voor elke financiële of fiscale vraagstuk. Wil je weten wat we nog meer aanbieden? Bekijk dan al onze diensten.

One Day Finance, voor wie?

Voor wie op zoek is naar een adviseur om je belastingaangifte te laten doen. Maar ook voor wie financieel advies zoekt. One Day Finance helpt uiteraard graag met de aangifte inkomstenbelasting! We communiceren in heldere en begrijpelijke taal.

Hulp nodig? We helpen je graag!

Neem contact op via ons contactformulier of mail ons op

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze Tarieven en diensten pagina.

Scroll to Top