Ondernemer

Waarom voor ons kiezen als ondernemer?

Als ondernemer moet je eenmaal per kwartaal de aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) invullen. In de aangifte omzetbelasting geef je de btw aan die je aan je klanten in rekening hebt gebracht. Deze btw moet dan worden afgedragen aan de Belastingdienst. Je kunt de btw verlagen door gebruik te maken van de btw die je leveranciers in rekening brengen. Dit wordt ook wel de Voorbelasting genoemd. Het is belangrijk dat de aangifte omzetbelasting op tijd wordt ingevuld, zodat een boete wordt vermeden.

Wij helpen je graag met de btw-aangifte. Maar denk ook aan de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Hiervoor moet een winst- en verliesrekening worden opgesteld en een balans.

Voor wie?

One Day Finance is er voor iedereen! Voor particulieren hebben wij een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen je helpen bij het doen van je aangifte inkomstenbelasting, erfbelasting of schenkbelasting maar ook met het invullen van een M-formulier of C-formulier. Daarnaast helpen wij onze klanten graag met hun fiscale of financiële vraagstukken.

Wij staan voor onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om tijd te nemen voor onze klanten en mee te denken vanuit de klant zijn/haar situatie. Als klant heb je altijd contact met één adviseur en krijg je een reactie binnen 24 uur.

Onze dienstverlening is compleet en uitgebreid. Of je nu hulp zoekt als particulier, werkgever of ondernemer. One Day Finance helpt graag.

One Day Finance voor wie

Ook actief in je sector?

We zijn er voor alle ondernemers! Of je nu werkt in de zorg, in de bouw, in de horeca of als freelancer.

We zorgen ervoor dat je toekomt aan wat echt belangrijk is, namelijk ondernemen! Van het verwerken van alle bonnetjes tot het maken van een jaarrekening. Advies en ondersteuning kun je als ondernemer wel gebruiken.

Meer weten in welke sectoren we actief zijn? Bekijk onze pagina over in welke branches we actief zijn.

Benieuwd naar onze tarieven?

Ben je op zoek naar een adviseur om je belastingaangifte te laten doen? Of heb je behoefte aan financieel advies? Bekijk dan hier onze tarieven. Liever eerst persoonlijk contact? Uiteraard komen wij graag met je in contact!

One Day Finance

Ben je op zoek naar een adviseur om je belastingaangifte te laten doen? Of zoek je financieel advies? One Day Finance helpt uiteraard graag! We communiceren in heldere en begrijpelijke taal. We denken mee vanuit jouw situatie. 

Scroll to Top