Boekhouder

Een goede boekhouder verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Naast dat je veel meer tijd hebt om te ondernemen, voorkomen we problemen in de toekomst en helpen we je met de financiën van je bedrijf. Je investeert in kennis, maar ook in gemak.

Als ondernemer moet je eenmaal per kwartaal de aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) invullen. Bij de aangifte omzetbelasting geef je de btw aan die je aan je klanten in rekening hebt gebracht. Deze btw moet dan worden afgedragen aan de Belastingdienst. Je kunt de btw verlagen door gebruik te maken van de btw die je leveranciers je in rekening hebben gebracht. Dit wordt ook wel de voorbelasting genoemd. Het is van belang dat de aangifte omzetbelasting tijdig wordt ingevuld, zodat een naheffingsaanslag wordt voorkomen.
We helpen je graag met de btw-aangifte. Maar denk ook aan de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Hiervoor moet een winst- en verliesrekening worden gemaakt en een balans.

Waarom je boekhouding uitbesteden?

Een boekhouder doet meer dan alleen je administratie tot in de puntjes regelen. Een goede boekhouder hanteert een persoonlijke aanpak en weet hierdoor wie je bent en wat belangrijk is voor je bedrijf.

In welke branche je dan ook werkt, we hebben een landelijke dekking en zorgen voor een persoonlijke service. Face-to-Face contact via Teams of telefonisch en een snelle reactie. Een afspraak is bij ons zo gemaakt, of het nu goed om de belastingaangifte of om belastingadvies.

Heb jij twijfels over je belastingaangifte over 2021 of wil je je administratie goed regelen? Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten. We begrijpen dat je na lange dagen als ondernemer geen zin meer hebt in je administratie en belastingaangiften. En dat je ook gewoon buiten werktijden om vragen wilt stellen aan je boekhouder.

Meer weten over onze boekhouders?

We communiceren in heldere en begrijpelijke taal. Of het nu gaat om je boekhouding, VPB-aangifte of advies over belastingen. Zou je liever je belastingzaken uitbesteden aan een professional die ook ondernemers helpt die werkzaam zijn in je branche? Neem makkelijk contact op met ons via ons contactformulier of via de mail. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.

Contact
One Day Finance boekhouder

Voor wie?

One Day Finance is er voor iedereen! Of je nu ondernemer bent of particulier

Wij staan voor onze dienstverlening. Zo nemen we de tijd voor je aangifte of financiële uitdaging. Reageren we altijd binnen 24 uur, heb je altijd contact met één persoon en werken we helder en begrijpelijk.

Onze dienstverlening is compleet en uitgebreid. Of je nu hulp zoekt bij je aangifte inkomstenbelasting of je boekhouding wilt uitbesteden?

Al vanaf € 50,-

Op zoek naar onze tarieven en diensten?

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? We bieden een breed assortiment diensten aan. Onze tarieven zijn helder en altijd vooraf besproken. Meer weten?

Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Neem contact op via ons contactformulier of mail ons op

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze Tarieven en diensten pagina

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Scroll to Top