Particulier

Hulp nodig met je belastingaangifte? 

Moet jij belastingaangifte doen? Als particulier is de kans groot dat ook jij belastingaangifte moet doen.
Belastingwetten en regels worden steeds complexer en veranderen ieder jaar. Particulieren met een complexere aangifte kiezen er daarom steeds vaker voor om hulp in te schakelen. In de wirwar van mogelijkheden en beperkingen neemt de adviseur jou mee door jouw aangifte. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar het biedt gemak en het kan veel besparen.

Zie je op tegen je aangifte? Vraag hulp bij je belastingaangifte!
Met hulp bij het doen van je aangifte weet je zeker dat je geen aftrekposten overslaat. Daarnaast zorgen we ervoor dat er uitgezocht wordt of je eventueel kan profiteren van heffingskortingen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan, zoals boetes of naheffingen. Zo weet jij zeker dat je nooit teveel betaald!

One Day Finance staat voor je klaar! Wij helpen je graag met het doen van je aangifte en kunnen deze ook uit handen nemen!

One day Finance Particulier

Diensten voor particulieren

Voor wie?

One Day Finance is er voor iedereen! Voor particulieren hebben wij een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen je helpen bij het doen van je aangifte inkomstenbelasting, erfbelasting of schenkbelasting maar ook met het invullen van een M-formulier of C-formulier. Daarnaast helpen wij onze klanten graag met hun fiscale of financiële vraagstukken.

Wij staan voor onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om tijd te nemen voor onze klanten en mee te denken vanuit de klant zijn/haar situatie. Als klant heb je altijd contact met één adviseur en krijg je een reactie binnen 24 uur.

Onze dienstverlening is compleet en uitgebreid. Of je nu hulp zoekt als particulier, werkgever of ondernemer. One Day Finance helpt graag.

One Day Finance voor wie

Belastingaangifte

Over je inkomen moet je belasting betalen. Onder inkomen wordt verstaan inkomen uit werk, woning, belang in een vennootschap en over je spaargeld en beleggingen. Het kan zijn dat je teveel belasting hebt betaald of juist te weinig. Om die reden heeft de belastingdienst je belastingaangifte nodig.

Als particulier zie je soms door de bomen het bos niet meer tijdens het doen van de belastingaangifte. Het kost steeds meer tijd en moeite. Vooral in de volgende situaties, wanneer je:

  • Een huis hebt gekocht/hebt verkocht;
  • Getrouwd bent, samen bent gaan wonen, uit elkaar bent gegaan;
  • Ondernemer bent geworden;
  • Vermogen hebt opgebouwd;
  • In het buitenland woont en/of werkt;
  • Een aangifte voor een overledene moet verzorgen en/of een erfenis hebt ontvangen.

Er zijn veel aftrekposten zoals giften, zorgkosten, kosten voor een nieuwe woning. Deze kosten zijn vooraf niet door de Belastingdienst ingevuld in het aangifteformulier, maar kunnen wel voordeel opleveren. Net als dat je als fiscaal partner extra belasting voordeel kan hebben.

Wil je ook hulp met je belastingaangifte? Neem dan gerust contact met ons op

Benieuwd naar onze tarieven?

Ben je op zoek naar een adviseur om je belastingaangifte te laten doen? Of heb je behoefte aan financieel advies? Bekijk dan hier onze tarieven. Liever eerst persoonlijk contact? Uiteraard komen wij graag met je in contact!

Belangrijke deadlines 2023 voor aangifte 2022

De belastingaangifte: Het is misschien een klus waar je het hele jaar tegenop kijkt. Toch heeft het ook een positieve kant! Dit jaar kan de belastingaangifte ingediend worden vanaf dinsdag 1 maart 2023! De aangifte over 2022 moet je vóór 1 mei 2023 verzenden naar de Belastingdienst. Tenzij je uitstel aanvraagt. One Day Finance kan je ook helpen bij het aanvragen van uitstel.

Wil je meer lezen over de belangrijke deadlines? of ben je benieuwd of jij aangifte moet doen? lees dan meer!

Ook hulp nodig bij de belastingaangifte?

One Day Finance

Ben je op zoek naar een adviseur om je belastingaangifte te laten doen? Of zoek je financieel advies? One Day Finance helpt uiteraard graag! We communiceren in heldere en begrijpelijke taal. We denken mee vanuit jouw situatie. 

Scroll to Top