Financieel adviseur

Een financieel adviseur helpt je antwoord te geven op een persoonlijke financiële vraag, sommige financiële adviseurs verkopen daarnaast verschillende financiële producten. Denk aan hypotheken, levensverzekeringen of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. One Day Finance adviseert alleen wat betekent dat wij volledig onafhankelijk zijn. Het regelen van financiële zaken is namelijk niet eenvoudig en onafhankelijke hulp is daarom belangrijk.

Naast het financiële aspect is het fiscale aspect belangrijk bij het advies van een financieel adviseur. Ofwel kom je er later niet mee in de problemen of pakt het vanwege belastingregels juist niet financieel onvoordelig uit. In een persoonlijk gesprek kunnen we hier alles over vertellen. Als financieel adviseur ben je iemand die particulieren, ondernemers en werkgevers adviseert bij het maken van financiële beslissingen.

Financiële vragen zijn vaak ingewikkeld. Een verkeerde beslissing kan je veel geld kosten. We kijken breder dan alleen het aanbieden van een product, we zoeken uit wat in jou situatie het beste past. Vaak is dat geen product, maar een advies. Eventueel verwijzen we door naar een bemiddelend Financieel adviseur, als de uitkomst een bepaald product is bij bijvoorbeeld een bank over verzekeraar.

Een financieel adviseur voor wie?

One Day Finance is er voor iedereen! Of je nu ondernemer bent of particulier.

Wij staan voor onze dienstverlening als financieel adviseur. Het begint bij een goede intake met je financieel coach, je aangifte inkomstenbelasting en je profiel helder krijgen. Daarna gaan we samen zitten, drinken we een kop koffie(of thee) en bespreken je situatie. Uiteraard komen we met praktische plannen en handvaten voor de toekomst. Zo nemen wij als financieel adviseur de tijd voor je aangifte of financiële uitdaging. Reageren we altijd binnen 24 uur, heb je altijd contact met één persoon en werken we helder en begrijpelijk.

Onze dienstverlening is compleet en uitgebreid. Of je nu hulp zoekt bij je aangifte inkomstenbelasting, op zoek bent naar een financieel adviseur of je boekhouding wilt uitbesteden?

One Day Finance Financieel Adviseur

Direct belastingaangifte hulp? Kies één van de volgende drie opties

Hulp nodig? We helpen je graag!

Neem contact op via ons contactformulier of mail ons op

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze Tarieven en diensten pagina.

Scroll to Top