Top 5 boekhoudprogramma’s voor 2022 voor kleine ondernemers.

Ben je als ondernemer op zoek naar een goed boekhoudprogramma voor een goede boekhouding? De ontwikkelingen rondom boekhoudprogramma’s gaan razendsnel en wekelijks komen er wereldwijd nieuwe programma’s bij. Toch is het van belang dat deze geschikt is voor wat je wil en dat er een goede verhouding is tussen prijs en kwaliteit.

Hier presenteren we onze persoonlijke voorkeuren voor boekhoudprogramma’s in 2022 voor kleine ondernemers.

Inhoudsopgave

1. E-boekhouden

Bij e-Boekhouden.nl zijn er 3 overzichtelijke pakketten, namelijk het starterspakket(gratis voor 15 maanden), het ZZP-pakket en het standaardpakket. Bij het zzp/minipakket zit facturen maken er automatisch bij, bij het standaard pakket kan boekhouden of factureren er optioneel worden bijgenomen.

Met E-boekhouden kun je onder andere de btw-aangifte doen, uitgebreide rapportages maken, budgetten bijhouden, offertes maken, uren registreren, en voorraden bijhouden.

E-boekhouden is 15 maanden gratis voor starters. Daarna is de prijs is vanaf € 9,95 per maand bij 20 banktransacties per maand en maximaal € 24,- per maand bij onbeperkt facturen.

Klik hier om naar e-Boekhouden.nl te gaan

2. Silvasoft

Silvasoft wordt in allerlei branches gebruikt door ondernemers en handelsbedrijven. Door een modulaire opbouw groeit Silvasoft met je mee. Of je nu alleen werkt of met 50 medewerkers.. Je betaalt alleen voor de modules (functies) die je gebruikt. Een boekhouder kan gemakkelijk meekijken met de software en de administratie op orde houden.

Met Silvasoft heb je verschillende modules, deze zijn onder andere boekhouden, Sales, Urenregistratie, Facturatie, product- & voorraadbeheer, personeelsmanagement(HRM), offertes & orders, Projectmanagement, Taken & Agenda en CRM.

Bij Silvasoft betaal je per module. De goedkoopste module is € 3,95 en de duurste module is 10,95. Wil je alleen boekhouden en factureren dan ben je zo’n € 17,40 per maand kwijt.

Klik hier om naar Silvasoft te gaan

3. Moneybird

Met Moneybird is het uitvoeren van je administratieve taken niet iets wat je langer blijft uitstellen tot het laatste moment. Dankzij de ondersteunende kracht van Moneybird rond je de administratieve taken met plezier af, wetende dat alles goed op orde is. Een boekhouder of adviseur kan makkelijk toegang krijgen tot je administratie om zo te helpen en mee te kijken.

Met Moneybird kun je onder andere facturen versturen, offertes opmaken, document, inkomende facturen en bonnetjes verwerken en uren registreren. Moneybird beschikt daarnaast over duidelijke rapportages en kun je ook de btw-aangifte digitaal doen.

Prijs is vanaf 12 euro per maand bij 20 banktransacties per maand en maximaal € 30,- per maand bij onbeperkt facturen.

Klik hier om naar Moneybird te gaan

4. Rompslomp

Rompslomp is een eenvoudig boekhoudprogramma voor zzp’ers. Of je nu bouwvakker, grafisch vormgever of internet ondernemer bent, met het simpele zzp boekhoudprogramma Rompslomp wordt het maken van facturen en het online boekhouden een stuk leuker en overzichtelijker.

Met Rompslomp kun je onder andere factureren, offertes maken, uitgaven bijhouden en bonnetjes verwerken, boekhouden, uren en ritten registreren en voorraad en producten beheren.

De prijs is vanaf 5 euro per maand en maximaal 25 euro per maand. Daarnaast ontvang je extra korting als je voor een jaar vooruitbetaald, van 16%.

Klik hier om naar Rompslomp te gaan

5. Snelstart

Je administratie automatiseren? De slimme boekhoudsoftware van SnelStart maakt het mogelijk. Maak kennis met het SnelStart-Systeem. Het SnelStart-Systeem maakt automatiseren makkelijk en haalbaar. In weinig tijd heb je inzicht in de echte cijfers én staat alles goed voor de Belastingdienst.

Met Snelstart kan je onder andere boekhouden, factureren, online btw-aangiftes doen, incasso en betaalopdracht maken, koppelen met webshops en uitgebreide rapportages maken.

De prijs is vanaf € 15,- per maand en het duurste pakket kost € 50,- per maand

Klik hier om naar Snelstart te gaan

Scroll to Top